Skip to main content

​Aircondition service
til butikker og kontorer

​Har du brug for aircondition til butik eller kontor i Holstebro, Viborg, Ringkøbing eller Herning, midt/vest jylland er vi hos KRMC Klimaservice specialister i aircondition service. 

Vi forhandler en bred vifte af forskellige typer, mærker og modeller samt tilbyder service, vedligeholdelse og montering.

​Typisk bruger man aircondition, eller en varmepumpe som det også kaldes, i butikker eller på kontorer, hvor der er behov for at skabe et bedre indeklima. Det er særligt kølefunktionen, der kommer i spil her, men vores anlæg byder også på egenskaber, der gør, at de kan affugte og rense luften. Har du brug for en renere luft på din arbejdsplads, er vi klar til at hjælpe med aircondition service.​

Professionel montering og service af aircondition

Som KMO-certificeret er vi erfarne og professionelle montører af airconditionanlæg. Vi sikrer, at du får en solid aircondition, der bliver monteret korrekt – og i tilfælde af aircondition service og vedligeholdelse, er vi også gerne behjælpelige. Vi vejleder også i forhold til at finde det rette anlæg, hvorfor du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Ser er en oversigt over
hvilke mærker vi fører

Klik på logo for at få mere nyttig information og vores kvalitesprodukter​: