Skip to main content

Erik Jensen og Ole Kristiansen ved KRMC klimaservice´s første solgte og monteret anlæg fra september 2009. billedet er taget i forbindelse med årlig eftersyn december 2015.

Referencer

Vores kunder siger

KRMC Klimaservice førte kunde Landbruger og Landbrugskonsulent Erik Jensen fra Feldborg siger:

“Jeg havde gået noget tid og spekuleret på en miljø og energi rigtig varme løsning hjem til stuehuset på Gården i Feldborg. Med min beskæftigelse som Landbrugs konsulen, hvor jeg har mange kunder i Norge er jeg meget uderejsende, så det er vigtig for mig, at jeg kan stole på anlæggene. Jeg kontaktede KRMC Klimaservice for rådgivning om valg af anlæg, der vil kunne dække mit behov. De kom med et forslag, som jeg accepterede. KRMC Klimaservice levede helt op til mine forventninger i alle faserne omkring anskaffelsen af en Varmepumpe løsning. Her mener jeg. Rådgivning i valg af anlæg – Placering – Montering – Opstart – Fakturering – backup på de spørgsmål jeg havde efterfølgende i at finde den rigtige indstilling af anlægget. Efter jeg har købte de to anlæg i september 2009 hjem til gården, som stadig kører uden beklagelser, har jeg løbende købt 7 Varmepumper mere hos KRMC Klimaservice, som er monteret andre steder.”

Eftersyn

Her på billedet der er taget i 2020 ses Elmer Steffensen  i forbindelse med lovplig årseftersyn. Anlægget blev monteret af KRMC Klimaservice i 2011 – og den ser ud som ny og har mange gode drift år endnu